У Києві з початку року виявили 27 місць реалізації паленого алкоголю — поліція

У Києві з початку року виявили 27 місць реалізації паленого алкоголю — поліція

Укрінформ
У столиці з початку року було демонтовано 12 місць реалізації сурогатного алкоголю, ще 27 – припинили роботу.

Про це повідомив начальник управління превентивної діяльності Головного управління Національної поліції у місті Києві Олег Онисько, інформує відділ комунікації поліції Києва.

“У ході відпрацювання лише в лютому поліцейські Києва перевірили 33 пункти, де продають спиртне на розлив, із них 20 - припинили роботу, 10 МАФів – демонтовано. А якщо говорити про результати відпрацювань із початку року, то загалом перевірено 318 таких місць, закрито 27, а демонтовано – 12”, - зазначив Онисько.

Уточнюється, що, окрім цього, задокументовано 206 фактів порушення господарської діяльності. На 10 осіб складено адміністративні проколи за ст. 164 (Порушення порядку провадження господарської діяльності) КУпАП, відносно 197 осіб – за ст. 156 (Порушення правил торгівлі пивом, алкогольними, слабоалкогольними напоями і тютюновими виробами) КУпАП.

Читайте також: На Львівщині викрили масштабне виробництво фальсифікованого алкоголю

«Поліцейські підготували та направили у ДФС та КМДА 90 подань для прийняття рішення про анулювання ліцензій на продаж алкогольних виробів та відповідно демонтажу малих архітектурних форм», - резюмував Онисько. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-