Біля наметового містечка під Верховною Радою затримали озброєних чоловіків

Біля наметового містечка під Верховною Радою затримали озброєних чоловіків

Укрінформ
Поліція затримала біля наметового містечка під Верховною Радою трьох чоловіків зі зброєю.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

“На фільтраційних пунктах біля наметового містечка під ВРУ виявили зброю. В одного чоловіка виявили пістолет із затертими номерами та серією, у двох інших – ніж та телескопічну палицю”, - йдеться в повідомленні. 

Зокрема, як зазначають у поліції, при проведенні фільтраційних заходів увагу правоохоронців привернув чоловік, при огляді у якого виявили пістолет зі «збитими» серією та номером та 7 набоїв. Чоловік – уродженець Вінницької області, 1968 року народження.

На іншому пункті поліцейські виявили двох чоловіків, у яких знайшли ніж та телескопічну палицю, а у жінки - газовий балончик і піротехніку.

Слідчо-оперативні групи Печерського управління поліції виїхали на місце, аби задокументувати події. Зброю вилучили для проведення експертизи.

Вирішується питання про відкриття кримінальних проваджень за ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, боєприпасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

Як повідомлялося, наметове містечко під ВР встановлене у жовтні минулого року прихильниками екс-голови Одеської ОДА Михеїла Саакашвілі.

Читайте також: У Берліні прокоментували прохання Саакашвілі про підтримку

У четвер, 15 лютого, сталися сутички біля Солом'янського райсуду Києва, який обирав запобіжний захід меру Одеси Геннадію Труханову. В ході сутичок отримав кульове поранення поліцейський. Правоохоронці затримали близько 30 учасників сутичок.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-