Вбивство на київській зупинці: суд просять заарештувати військового

Вбивство на київській зупинці: суд просять заарештувати військового

Укрінформ
До суду направлено клопотання про арешт 27-річного військовослужбовця, який вбив 35-річного чоловіка на зупинці громадського транспорту в Києві.

Про це повідомляє прес-служба поліції Києва.

“Зловмисника затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Йому оголошено підозру у вчиненні злочину. До суду надано клопотання про арешт чоловіка”, - йдеться в повідомленні.

Як нагадали в поліції, вбивство сталося на зупинці громадського транспорту у Деснянському районі столиці неподалік станції метрополітену "Чернігівська" .

“На місці події правоохоронці за показами свідків та очевидців попередньо встановили: молодий чоловік спробував зайти до громадського транспорту без черги, старший пасажир зробив йому зауваження, молодик агресивно відреагував - і між чоловіками виник словесний конфлікт. Після цього молодший із учасників сварки пішов у напрямку станції метрополітену... Чоловік купив столовий ніж, повернувся, дістав його із рукава куртки і вдарив свого опонента», - поінформував начальник Деснянського управління поліції Олександр Косовський.

Читайте також: Вбивство на зупинці Києва: молодик збігав за ножем і зарізав “кривдника”

За словами лікарів "швидкої", поранений 35-річний киянин помер до їх приїзду від колото-різаного поранення у серце.

Згодом екіпаж патрульної поліції затримав на вулиці Червоноткацькій чоловіка, схожого за описом на зловмисника. У 27-річного військовослужбовця вилучили ніж та одяг у плямах крові. Згодом він зізнався у скоєнні тяжкого злочину, підкреслили в поліції.

"Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Слідчі призначають судові експертизи та інші слідчі дії для розслідування правопорушення", - повідомив Косовський.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-