Вбивство на зупинці Києва: молодик збігав за ножем і зарізав “кривдника”

Вбивство на зупинці Києва: молодик збігав за ножем і зарізав “кривдника”

Фото
Укрінформ
У Києві патрульні по гарячих слідах затримали чоловіка, ймовірно, причетного до вбивства чоловіка на зупинці у Дніпровському районі Києва.

Про це повідомляє Патрульна поліція України.

За попередньою інформацією, підозрюваний після суперечки зі своєю жертвою пішов до магазину, купив ножа і повернувся, щоб вбити чоловіка, який зробив йому зауваження.

"У Києві патрульні по гарячих слідах затримали чоловіка, ймовірно, причетного до вбивства. Подія сталася вдень 10 лютого, біля станції метро “Чернігівська”. Про те, що на зупинці громадського транспорту перебуває чоловік з ножовими пораненнями, поліцейським повідомили лікарі швидкої. Згодом на місці події медики констатували смерть пораненого. Дорогою на місце виклику охоронці порядку отримали орієнтування. Очевидці повідомляли, що невідомий, який наніс ножове поранення потерпілому, попрямував в сторону автостанції біля метро “Чернігівська”. Це чоловік в чорній куртці з жовтими вставками", - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Поліцейського, який застрелив цивільного, звинувачують в умисному вбивстві

Зазначається, що на вулиці Мурманській екіпаж патрульних помітив громадянина, схожого за прикметами. Він зайшов в один з будинків. Охоронці порядку чоловіка зупинили. Під час спілкування з інспекторами та проведення поверхневої перевірки, той розповів, що має при собі ножа, і зізнався, що це він скоїв напад на чоловіка біля станції метро “Чернігівська”.

Патрульні поліцейські негайно його затримали. На місце охоронці порядку викликали слідчо-оперативну групу.

Як повідомляє Патрульна поліція за попередньою інформацією, між двома чоловіками виникла суперечка на зупинці громадського транспорту. Після чого один з них пішов до магазину поблизу, купив кухонного ножа, повернувся на місце та наніс декілька ударів ножем своєму опоненту.

Зараз у справі розбираються слідчі.

Як повідомляв Укрінформ, у Дніпровському районі столиці сталося жахливе вбивство чоловіка. У черзі на маршрутку виник конфлікт. За словами очевидців, чоловік намагався пройти до автобуса без черги. Один з чоловіків, які стояли в черзі, зробив зауваження. Після штовханини чоловік, який намагався сісти в автобус без черги, дістав ніж і вдарив свого опонента в серце. Свідки викликали "швидку", проте поранення виявилось смертельним.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-