Стрілянина у стрип-барі: поліція Києва з’ясовує, хто так рвався до закладу

Стрілянина у стрип-барі: поліція Києва з’ясовує, хто так рвався до закладу

Фото, відео
Укрінформ
Поліція Києва відкрила кримінальне провадження за фактом стрілянини у стрип-барі DOLLS, яка сталася ввечері 8 січня.

Про це інформує відділ комунікації поліції Києва.

"Слідчий відділом Печерського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство із застосуванням вогнепальної або холодної зброї) Кримінального кодексу України. Зараз перевіряються записи із камер відеонагляду, аби встановити та притягнути до кримінальної відповідальності осіб, причетних до події", - йдеться у повідомленні.

У поліції також розповіли подробиці вчорашніх подій у розважальному закладі на вулиці Великій Васильківській. За інформацією правоохоронців, вечері до стрип-бару намагався зайти чоловік, але охорона пояснила, що заклад не працює. Обурений незнайомець покликав охоронця клубу на вулицю, де на нього чекали двоє чоловіків. Між незнайомими та охоронцем виник конфлікт, один із нападників дістав із автівки предмет, схожий на пістолет, та почав ним погрожувати. Після словесної сварки чоловіки поїхали, проте за деякий час до бару приїхали два мікроавтобуси, звідки вийшло близько 20 осіб. Вони вибили вхідні двері у клуб, а потім здійснили постріл у підлогу, розповіли у поліції.

Читайте також: У Житомирі звільнили поліцейських, які відзначилися в стрип-барі

За даними правоохоронців, незнайомці увірвались у клуб і зчинили там бійку. Внаслідок інциденту персонал закладу зазнав незначних тілесних ушкоджень. На місце події викликали поліцію, проте зловмисники втекли до прибуття правоохоронців.

Поліцейські на місці вилучили гільзу, яку відправили на експертизу.

Як повідомляв Укрінформ, близько 20:10 8 січня до поліції надійшло повідомлення про те, що 10 невідомих чоловіків увірвались у стрип-бар DOLLS, що на Великій Васильківській, та почали стріляти.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-