У Житомирі звільнили поліцейських, які відзначилися в стрип-барі

У Житомирі звільнили поліцейських, які відзначилися в стрип-барі

Укрінформ
За результатами службової перевірки двох оперативних співробітників управління захисту економіки Нацполіції в Житомирській області, які вчинили бійку зі стріляниною в місцевому стриптиз-барі, звільнили з посад. Надалі оцінку діям колишній поліцейських надаватиме вже прокуратура.

Про це кореспонденту Укрінформу розповів начальник управління захисту економіки в Житомирській області Дмитро Тишлек.

«Службова перевірка закінчилася: цих співробітників звільнено з посад 8 листопада. Це були переатестовані оперативні співробітники поліції управління захисту економіки Нацполіції в Житомирській області. Їхні дії сприйняті керівництвом управління як вкрай негативні і такі, що не припустимі для офіцерів Національної поліції. Тому спочатку їх одразу відсторонили від виконання обов’язків, а за результатами службової перевірки вони були притягнені до дисциплінарної відповідальності, тобто були звільнені. Всі матеріали вже передано до прокуратури, де відкрили кримінальне провадження за статтею 296 («Хуліганство»), саме прокуратура надалі даватиме оцінку їхнім діям», – пояснив Тишлек.

Як повідомляв Укрінформ, двоє працівників управління захисту економіки Нацполіції в Житомирській області 6 листопада о п’ятій ранку влаштували бійку зі стріляниною у міському стриптиз-барі «Тік-Так». Причиною конфлікту стала відмова поліцейських, які відпочивали у барі, оплатити рахунок. Працівники розважального закладу викликали охоронців, яких двоє невдоволених відвідувачів почали штовхати і бити. Після цього один із них дістав пістолет і двічі вистрелив у стелю.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-