У Житомирі поліцейські влаштували бійку зі стріляниною в стриптиз-барі

У Житомирі поліцейські влаштували бійку зі стріляниною в стриптиз-барі

Укрінформ
Двох співробітників управління захисту економіки Нацполіціі в Житомирській області, які 6 листопада в п'ятій ранку влаштували бійку зі стріляниною в міському стриптиз-барі «Тік-так», відсторонили від служби.

Інформацію про кореспонденту Укрінформу підтвердила начальник прес-служби головного управління Нацполіції в Житомирській області Алла Ващенко.

«На місце події виїжджала оперативно-слідча група Житомирського відділу поліції і за цими подіями розпочато кримінальне провадження за статтею 296 Кримінального кодексу України («Хуліганство»). Вони працюють у складі управління захисту економіки Нацполіції в Житомирській області. Як вирішать, відсторонити їх від виконання обов’язків чи відразу звільнити, буде відомо після проведення службової перевірки», – прокоментувала Алла Ващенко.

Результати перевірки в поліції планують оприлюднили вранці 9 листопада. Зі слів очевидців, причиною конфлікту стала відмова поліцейських, які відпочивали у барі, оплатити рахунок. Працівники розважального закладу викликали охоронців, яких двоє невдоволених відвідувачів почали штовхати і бити. Після цього один із них дістав пістолет і двічі вистрілив у стелю.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-