У Києві знизять тарифи на тепло та гарячу воду

У Києві знизять тарифи на тепло та гарячу воду

Укрінформ
Київенерго нагадує населенню про зміну тарифів на централізоване опалення та гаряче водопостачання.

Про це інформує прес-служба компанії.

Нові тарифи набули чинності з 31 грудня 2017 року.

"Зменшення тарифів відбулось на підставі Постанови НКРЕКП від 28 грудня 2017 р. «Про встановлення тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання для потреб населення ПАТ «Київенерго» та змін до Постанови НКРЕКП «Про встановлення тарифів на послуги з централізованого опалення та послуги з централізованого постачання гарячої води, що надаються населенню суб'єктами господарювання, які є виконавцями цих послуг", - йдеться у повідомленні.

З 31 грудня 2017 р. тариф на централізоване опалення для будинків (квартир) з приладами обліку теплової енергії становить 1 355,83 грн/Гкал, без приладів обліку – 31,55 грн за 1 м² (з ПДВ).

Читайте також: Київенерго нарахувало вже майже 4 мільярди боргу за тепло

Вартість централізованої подачі гарячої води з 31 грудня становить 80,62 грн за 1 м3 у разі наявності в будинку (квартирі) рушникосушарки, приєднаної до системи гарячого водопостачання; за відсутності рушникосушарки – 74,53 грн за 1 м3.

Нарахування за послуги з централізованого опалення та постачання гарячої води у грудні будуть сформовані наступним чином: за 30 днів місяця – за минулими тарифами та за 1 день – за новими тарифами.

Нагадаємо, до 31 грудня 2017 р. тариф на централізоване опалення для будинків (квартир) з лічильником теплової енергії становив 1414,45 грн/Гкал, без лічильника – 32,91 грн за 1 м². Вартість централізованої подачі гарячої води складала 84,45 грн за 1 м3 для осель з рушникосушарками та 78,08 грн за 1 м3 – без рушникосушарок.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-