Київенерго нарахувало вже майже 4 мільярди боргу за тепло

Київенерго нарахувало вже майже 4 мільярди боргу за тепло

Укрінформ
Заборгованість столичних споживачів теплової енергії перед ПАТ «Київенерго» у листопаді 2017 року зросла на 1 млрд грн і становить 3,9 млрд грн.

Про це Укрінформу повідомили в прес-службі компанії.

"Заборгованість столичних споживачів теплової енергії перед ПАТ «Київенерго» на 1 грудня збільшилась на 1 млрд грн і склала 3,9 млрд грн. Найбільшу заборгованість за тепло, опалення і гарячу воду перед «Київенерго» мають населення і ЖЕО столиці – 2,1 млрд грн та 744 млн грн відповідно", - йдеться у повідомленні.

При цьому, як уточнили в «Київенерго», суттєву заборгованість за опалення та гарячу воду накопичив державний бюджет. На 1 грудня 2017 р. заборгованість організацій, які фінансуються з держбюджету, становила 100,6 млн грн, а борг держбюджету з компенсації пільг та субсидій за теплоенергію – 604 млн грн.

Читайте також: Українцям наступного року збираються підняти ціну на електрику

Найбільш критична ситуація з розрахунками населення та ЖЕО за опалення і гарячу воду в Шевченківському (391,9 млн грн) та Деснянському (342 млн грн) районах.

Сумарна заборгованість населення за опалення і гарячу воду перед «Київенерго» на 1 грудня 2017 р. збільшилась на 570 млн грн і становила 2,1 млрд грн. Заборгованість жителів столиці за опалення становить 1,4 млрд грн, а борг за гарячу воду – 709,3 млн грн.

У перерахунку на одного жителя району найбільші борги перед компанією за опалення і гарячу воду мають мешканці Печерського району – 3,1 тис. грн.

Серед житлових будинків максимальну заборгованість за послуги компанії мають споживачі Подільського району – 6,3 млн грн (вул. Вишгородська, 45), Печерського – 3,3 млн грн (вул. Євгена Коновальця, 44а) та Оболонського – 2,5 млн грн (вул. Калнишевського Петра, 7).

На 1 листопада заборгованість столичних споживачів теплової енергії перед ПАТ «Київенерго» становила 2,9 млрд грн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-