Різдвяні обіди для бідних пройдуть 7 січня у Києві

Різдвяні обіди для бідних пройдуть 7 січня у Києві

Укрінформ
На різдвяні обіди до святкового столу 7 січня у Києві збирає людей Спільнота святого Егідія. 

Про це повідомляють організатори події на сторінці у Facebook

"В цей день за один святковий стіл сідають бідні і багаті, старі і молоді і разом святкують народження Ісуса. Різдво з бідними - це справжнє Різдво, коли ніхто не забутий і не лишається самотнім, покинутим, коли всі разом переживають щось особливе і радісне у великому колі. 400 бідних та бездомних візьмуть участь у різдвяних обідах, які організовує Спільнота святого Егідія в Києві", - йдеться в повідомленні. 

Як зазначається, обіди в столиці пройдуть у трьох місцях одночасно - це готель "Братислава", кафе "Академія" та галерея "Соборна". На всіх гостей чекають подарунки, пригощання, святкові пісні.

За святковий період уже привітали сотні дітей з будинків сімейного типу в Києві та бідних ромських родин на Закарпатті, а також влаштували свято для літніх людей у п'яти будинках престарілих у Києві, Львові та Івано-Франківську. Подарунки збирали з усієї України і навіть із-за океану завдяки пограмі "Таємний Санта". 

В Україні різдвяні обіди організовуються Спільнотою у Львові, Івано-Франківську, Харкові та Києві. Всього на них запрошені 2 тисячі бідних людей. Загалом же у світі на ці святкові традиційні обіди цього року Спільнота вже зібрала 200 тисяч людей. 

Для того, щоб стати помічником, потрібно зареєструватися на сайті

Додаткова інформація за телефоном 0675028589.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-