У Києві чиновник знайшов на своєму авто гранату

У Києві чиновник знайшов на своєму авто гранату

Відео
Укрінформ
У центрі Києва чиновник виявив на передньому склі свого авто підозрілий предмет. Після обстеження вибухотехніки встановили, що це була граната РГД-5.

За фактом виявлення гранати розпочато кримінальне провадження. Небезпечну знахідку вилучили вибухотехніки. Зусилля правоохоронців спрямовані на встановлення особи, яка прикріпила боєприпаси до двірника іномарки, повідомляє відділ комунікації поліції Києва. 

"Вчора ввечері до поліції звернувся 43-річний киянин, заступник директора департаменту ПАТ. Чоловік повідомив, що у снігу на передньому склі власного авто він виявив підозрілий предмет, схожий на гранату. На місце події негайно виїхала патрульна поліція, слідчо-оперативна група та вибухотехніки. З'ясувалося, що машину киянин залишив напередодні на вулиці Саксаганського, а коли повернувся, помітив на автомобілі небезпечну знахідку. Під час огляду вибухотехніки встановили, що це - граната РГД-5. Небезпечний предмет вилучили. Внаслідок події ніхто не постраждав", - йдеться у повідомленні.

За даним фактом слідчим відділом Печерського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 15, п. 5 ч. 2 ст. 115 (Замах на умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Проводяться слідчі та розшукові дії для встановлення осіб, причетних до правопорушення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-