У Києві сьогодні запрацює Новорічна поштова резиденція 

У Києві сьогодні запрацює Новорічна поштова резиденція 

Укрінформ
У вівторок, 19 грудня, на Головпоштамті у День Святого Миколая відбудеться урочисте відкриття Новорічної поштової резиденції.

Про це Укрінформу повідомили в ПАТ "Укрпошта".

"Сьогодні о 13:00 відбудеться урочисте відкриття Новорічної поштової резиденції на Головпоштамті у День Святого Миколая, яка працюватиме до 8 січня", - йдеться у повідомленні. 

В Укрпошті розповіли, що свято відкриє відомий український піаніст Євген Хмара зі струнним квартетом. На відкритті можна буде поспілкуватись із Новорічним чарівником та його помічниками-ельфами, отримати пам'ятну листівку із власним фото, надіслати вітання друзям і рідним та відвідати святкові фотозони. 

Тут також відбудеться спецпогашення святкової власної марки, присвяченої Новорічній поштовій резиденції, унікальним штемпелем, що буде дійсний лише у період свят.

Новорічна поштова резиденція прийматиме дитячі листи, адресовані усім улюбленим героям: Святому Миколаю, Діду Морозу, Санта Клаусу. Кожна дитина, яка напише листа і відправить його на адресу 01001, Київ-1, вул. Хрещатик, 22, отримає відповідь від Новорічного чарівника.

Читайте також: Сьогодні - день святого Миколая

"На території Новорічної поштової резиденції кожен відвідувач також може стати чарівником, оформивши передплату дитячих видань на адресу одного з дитячих будинків", - розповіли у компанії.

Свято відбудеться у Києві за адресою: вул. Хрещатик, 22, Головпоштамт.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-