Київ

Київ "застряг" у снігу і заторах

Карта
Укрінформ
У Києві через сильний снігопад паралізовано рух транспорту практично по всьому місту.

Про це свідчать дані сервісу Google Maps, повідомляє телеканал "112".

Найскладніша ситуація спостерігається в центральній частині столиці. Тут масштабні затори спостерігаються в районі Бессарабської площі, проспекту Перемоги, бульвару Дружби Народів, бульвару Лесі Українки, бульвару Тараса Шевченка.

Також у заторі стоїть вулиця Вадима Гетьмана від станції метро "Шулявська" до вулиці Польової. Рух обмежено по вулицях Жилянській, Саксаганського, Льва Толстого, Олени Теліги та Олександра Довженка.

Стоїть вулиця Глибочицька від Нижнього валу до вулиці Лук'янівської. Тягнучка спостерігається на Південному, Дарницькому і Московському мостах, а також на Мосту метро. Ускладнено рух також на Гаванському мосту, що по вулиці Набережно-Хрещатицькій та проспекту Степана Бандери.

Читайте також: З наслідками снігопаду в Києві бореться 450 снігоприбиральних машин

З ранку повідомлялося, що 18 грудня в Києві через сильні снігопади обмежили в'їзд великогабаритного транспорту, щоправда в середині дня вантажівки в столицю таки пустили. Сьогодні прогнозують сильний сніг, хуртовину, пориви вітру до 20 м/с і ожеледицю на дорогах. Крім того, очікується утворення снігового покриву до 5-10 см.

У Києві через сильний снігопад паралізовано рух транспорту / Фото: Павло Багмут, Укрінформ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-