У Києві

У Києві "накрили" 19 гральних закладів: вилучили техніки на 4 мільйони

Фото
Укрінформ
У Києві поліція припинила діяльність 19 гральних закладів, що працювали під вивісками оператора лотерей у Голосіївському, Святошинському, Деснянському та Шевченківському районах.

Про це повідомляє Департамент захисту економіки Національної поліції України. 

"Вчора, 13 грудня, оперативники Департаменту захисту економіки Нацполіції та слідчі прокуратури м. Києва провели заходи з протидії гральному бізнесу та припинили діяльність 12 підпільних закладів. Вони знаходилися в Деснянському, Святошинському та Шевченківському районах столиці та працювали під вивісками оператора лотерей. У деяких гральних залах існувала так звана "VIP-зона" для постійних гравців, - йдеться у повідомленні.

Крім того, працівники Управління захисту економіки в м. Києві Нацполіції та Голосіївського управління поліції провели санкціоновані обшуки ще в 7 гральних закладах.

Читайте також: У Києві підлітки зі зброєю напали на пункт продажу лотерей

Всі приміщення були обладнанні комп’ютерною технікою, на якій, за допомогою введення цифрового коду, гравці намагалися "зірвати джек-пот". На випадок появи "небажаних візитерів", "касу" час від часу забирав кур’єр, приміщення по периметру були обладнані камерами. Крім того, у разі великої кількості гравців, на вулиці виставляли "спостережний пост", який завчасно міг попередити про появу поліцейських.

Під час санкціонованих обшуків правоохоронці вилучили 503 одиниці грального обладнання, понад 37 тисяч гривень, "чорнові" записи. Також поліцейські склали на гравців адміністративні протоколи за ст. 181 (Азартні ігри) КУпАП.

Упродовж двох тижнів працівники Департаменту захисту економіки Нацполіції та прокуратури припинили діяльність 46 гральних закладів, що маскувалися під оператора лотерей, вилучили 1932 одиниці грального обладнання та понад 280 тисяч гривень. Загальна вартість вилученої техніки становить понад 4 мільйони гривень.

Поліція закрила 19 гральних закладів / Фото: НПУ

Фото: НПУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-