У Києві до річниці Євромайдану засвітять Промені гідності

У Києві до річниці Євромайдану засвітять Промені гідності

Укрінформ
У центрі Києва до 4-ї річниці початку Революції Гідності засвітять Промені гідності та відкриють виставку про Євромайдан.

Про це повідомляє прес-служба Адміністрації Президента. 

“18 листопада о 18:00 на Алеї Героїв Небесної сотні, 3, заплановано відкриття та урочисте запалення Променів гідності, а 21 листопада на Майдані Незалежності відкриється виставка, де буде представлена інформація щодо всіх ініціатив з осмислення пам’яті про Майдан”, - йдеться у повідомленні.

Крім того, у рамках відзначення Дня Гідності та Свободи 21 листопада буде символічно означено територію, на якій розташовуватиметься Національний меморіальний комплекс Героїв Небесної сотні – Музей Революції Гідності.

Як повідомлялося, у квітні 2017 року указом Президента був створений організаційний комітет з питань розвитку Національного меморіального комплексу Героїв Небесної сотні – Музею Революції Гідності. 

Читайте також: Кращий проект Меморіалу Героям Небесної сотні визначать у лютому

До його складу увійшли представники уряду, Адміністрації Президента, київської міської влади, громадських організацій і родин Героїв Небесної сотні та активістів Революції Гідності. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-