У Києві арештували організатора каналу постачання кокаїну з Португалії до України

У Києві арештували організатора каналу постачання кокаїну з Португалії до України

Фото, відео
Укрінформ
Шевченківський районний суд Києва заарештував чоловіка, який налагодив постачання кокаїну з Португалії до України.

Про це інформує Департамент протидії наркозлочинності Національної поліції України.

“У Києві під час збуту кокаїну працівники Департаменту протидії наркозлочинності затримали 37-річного громадянина, який налагодив міжнародний канал контрабандного постачання наркотиків з Португальської Республіки до України. Раніше зловмисник неодноразово притягувався правоохоронними органами України до кримінальної відповідальності за причетність до наркозлочинів та був депортований з Португалії за збут наркотиків на території цієї держави”, - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що щомісячний дохід фігуранта від реалізації наркотиків становив у середньому 500 тис. грн.

Крім контрабанди кокаїну, наркодилер планував організувати канал збуту героїну на території України.

Уточнюється, що у наркозбувача було вилучено близько 100 грамів кокаїну, 15 грамів героїну, а також кошти, отримані від збуту наркотиків, у сумі 170 тис. грн. Загалом за цінами «чорного» ринку вартість вилучених наркотиків становить понад 320 тис. грн.

“Відносно фігуранта відкрито кримінальне провадження за збут наркотичних засобів (ч. 3 ст. 307 Кримінального кодексу України). Шевченківським районним судом м. Києва йому обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою з правом внесення застави. Згідно з законодавством, зловмиснику загрожує до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна”, - додали у поліції.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-