Гарячу воду у Києві обіцяють для всіх — але з початком подачі тепла

Гарячу воду у Києві обіцяють для всіх — але з початком подачі тепла

Укрінформ
Київська влада обіцяє з початком опалювального сезону вирішити питання поновлення гарячого водопостачання житлових будинків.

Про це розповів заступник голови Київської міської державної адміністрації Петро Пантелеєв під час брифінгу щодо підготовки до опалювального сезону, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"У нас є будинки і об’єкти, в яких відсутнє гаряче водопостачання. Пов’язано це з пошкодженнями мереж гарячого водопостачання або теплових мереж. "Київенерго" працює над їх ліквідацією, є графік, який контролюється з боку міста. Питань відключення внаслідок якоїсь заборгованості немає. Всі котельні "Київенерго" підключені до газопостачання, і єдина проблема - це оперативна ліквідація пошкоджень на тепломережах. Така робота триває, через день у нас відбувається штаб за участю усіх структур міста Києва, на якому ми по кожній адресі з'ясовуємо причини, строки, коли буде ліквідовано те чи інше пошкодження. І, таким чином, переконаний, що з початком опалювального сезону питання по гарячій воді буде вирішене 100% по всіх будинках", - сказав Пантелеєв.

Читайте також: Уряд прогнозує здорожчання комуналки на 20%

За його словами, наразі близько 1000 будинків залишаються без гарячої води.

"Є райони міста Києва, в яких аварійність гарячоводних мереж є найвищою. Зокрема, це Оболонь, також підвищена пошкодженість стосується масиву "Нивки", "Святошин", частина Солом’янського району. Аналізуючи кількість пошкоджень, щороку ми бачимо негативну тенденцію: на 15% збільшується пошкоджуваність мереж, тобто за останні два роки на 30% кількість аварій на теплових мереж збільшилась", - наголосив Пантелеєв.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-