Київський таксист під наркотиками задавив людину: арешт без права на заставу

Київський таксист під наркотиками задавив людину: арешт без права на заставу

Укрінформ
Водія таксі, який у стані наркотичного сп'яніння спричинив у Києві ДТП зі смертельними наслідками, заарештовано без права на заставу.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури міста Києва.

«Дорожня пригода сталася у п'ятницю, 15 вересня 2017 року, на вул. Дегтярівській в м. Києві. Перебуваючи за кермом автомобіля Volkswagen Polo, вказаний водій на регульованому пішохідному переході здійснив наїзд на 87-річну жінку-пішохода, яка переходила проїжджу частину на зелений сигнал світлофора. Постраждала була госпіталізована до однієї з столичних лікарень, однак 16 вересня померла від травм», - йдеться у повідомленні.

Як встановлено під час досудового розслідування, на момент ДТП 34-річний водій перебував під впливом наркотичних речовин після вживання амфетаміну. Крім того, на той момент використовував посвідчення водія, видане на інше ім'я, оскільки сам двічі цього року був позбавлений водійських прав за керування у стані алкогольного сп'яніння.

Читайте також: У Києві під колесами трамваю загинули матір з дитиною

Беручи до уваги всі ці обставини, прокурор наполягав на застосуванні до підозрюваного безальтернативного запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою, яке судом задоволено у повному обсязі.

Розслідування кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого) КК України, триває.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-