Поліція шукає свідків ДТП за участю Шуфрича-молодшого

Поліція шукає свідків ДТП за участю Шуфрича-молодшого

Укрінформ
Столична поліція розшукує свідків ДТП, що сталася ввечері 26 серпня, коли син народного депутата Нестора Шуфрича - Нестор Шуфрич-молодший на автомобілі Bentley на пішохідному переході скоїв наїзд на перехожого.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва. 

«ДТП сталася 26 серпня 2017 року приблизно о 22:29 неподалік будинку № 117 по вул. Шота Руставелі на нерегульованому пішохідному переході: водій автомобіля Bentley збив пішохода. З метою повного всебічного та об'єктивного розслідування кримінального правопорушення, поліція просить відгукнутися свідків та очевидців цієї ДТП. Громадян, які мають будь-яку корисну інформацію для слідства, просимо телефонувати за номерами: 271-96-85; 271-94-73», - йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Укрінформ, 26 серпня ввечері в Києві Шуфрич-молодший на автомобілі Bentley на пішохідному переході скоїв наїзд на перехожого. Постраждалого госпіталізували з численними травмами. За інформацією ЗМІ, постраждалому 31-річному Олексію Мельниченку зробили кілька операцій.

За фактом ДТП поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу (Порушення правил безпеки дорожнього руху). 

29 серпня поліція оголосила Шуфричу-молодшому про підозру.

Читайте також: Прокуратура оскаржить рішення суду відпустити Шуфрича-молодшого на поруки

У середу, 30 серпня, слідчий суддя Шевченківського районного суду Києва Оксана Голуб обрала запобіжний захід Шуфричу-молодшому у вигляді особистої поруки його батька-депутата, хоча прокуратура вимагала цілодобового домашнього арешту.

У прокуратурі заявили про намір оскаржити це рішення суду.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-