Травматолога після

Травматолога після "п'яного прийому" жертв ДТП звільнили з лікарні

Укрінформ
Лікаря-травматолога Бориспільської центральної районної лікарні, який у нетверезому стані приймав жертв ДТП, що сталася під Києвом на Бориспільській окружній дорозі, звільнено сьогодні вранці.

Про це Укрінформу повідомив заступник головного лікаря з медичної частини Борипільської центральної районної лікарні Євгеній Черенок.

«Доктор, а також молодша медична сестра були сьогодні вранці звільнені. Спочатку вони заперечували, що вживали алкоголь, але завдяки тому, що поліція робила відповідний тест, вони обидва звільнені без права відновлення на роботі», - сказав Черенок.

Читайте також: У поліції підтвердили: жертви ДТП під Києвом потрапили до п'яного лікаря

За його словами, вночі йому повідомили з лікарні, що є підозра, що черговий лікар-травматолог перебуває в нетверезому стані. Тому адміністрація лікарні вирішила викликати поліцію та відсторонити  від виконання обов'язків цього лікаря. На заміну йому був викликаний інший фахівець відділення травматології.

Черенок також зауважив, що звільнений лікар і раніше мав проблеми з алкоголем, і навіть за рахунок лікарні проходив примусове лікування. Втім,  почав зловживати алкоголем на першому чергуванні після лікування.

Також Черенок повідомив, що звільнений лікар не мав відношення до лікування дівчинки, яка постраждала в ДТП на Бориспільскій трасі. 

Нею одразу зайнялася бригада хірургічного відділення. Втім, на жаль отримані дитиною травми не були сумісні з життям, і після операції під ранок дівчинка померла.

В свою чергу спікер Нацполіції у Київській області Микола Жукович в коментарі Укрінформу повідомив, що на нетверезого медика поліція склала адмінпротокол.

Правоохоронці склали протокол про адміністративне правопорушення щодо лікаря, який у стані алкогольного сп'яніння приймав жертв ДТП, що сталося під Києвом на Бориспільській окружній дорозі.

«Поліцією складено протокол про адміністративне правопорушення за ст. 179 Кодекса України про адміністративні правопорушення, яка передбачає те, що перебувають посадові особи у нетверезому стані на робочому місці. Цей протокол був складений ще вчора», - сказав Жукович.

Як повідомлялося, раніше внаслідок лобового зіткнення двох авто під Києвом загинуло шість осіб. В автомобілі "ВАЗ" загинули четверо дорослих і одна  дитина. Водій транспортного засобу Opel залишився живий, пасажирка авто загинула. Згодом кількість жертв ДТП під Києвом на Бориспільській окружній дорозі зросла до сімох осіб.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-