Київавтодор обіцяє за три-чотири роки

Київавтодор обіцяє за три-чотири роки "значно покращити" дороги у столиці

Укрінформ
"Київавтодор" планує до кінця року відремонтувати 300 кілометрів столичних доріг, а через три-чотири роки значно покращити стан доріг у столиці.

Про це під час брифінгу заявив генеральний директор комунальної корпорації «Київавтодор» Олександр Густєлєв, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"У 2016 році 200 кілометрів доріг відремонтовано. Мова йде про вулично-дорожню мережу як міста, так і міжквартальних проїздів та прибудинкових територій в його складі. На цей рік мета виконати 300 кілометрів доріг. Це означає, що за три, чотири роки ми маємо завдання і маємо можливість значно покращити мережу міста Києва", - сказав Густєлєв. 

Читайте також: У Києві на тиждень обмежать рух по мосту Патона

Він зауважив, що сьогодні спостерігається позитивна динаміка щодо ремонту доріг. "Наприклад, у 2014 році було виконано ремонт всього 36,4 кілометрів доріг", - додав він.

"Якщо говорити про фінансування, то тут є значне збільшення, що дає можливість виконувати масштабні роботи. План 2017 року складає 24 об’єкти реконструкції і будівництва і 81 об’єкт капітального ремонту. Якщо розділити, то з 24 якраз 6 - будівельно-монтажні роботи, 18 об’єктів - це проектні роботи. Це означає, що у цьому році ми вже починаємо займатися планами на 2018 рік, а також на майбутні періоди. Що стосується капітального ремонту, з 81 об’єктів, 44 об’єкти - це будівельно-монтажні роботи, тобто робота над проектами", - зауважив Густєлєв.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-