У центрі Києва знову обмежують рух транспорту

У центрі Києва знову обмежують рух транспорту

Укрінформ
У п’ятницю, 4 серпня, з нагоди відзначення другої річниці Дня Національної поліції України з 15 до 18 години рух транспорту на центральних вулицях столиці буде частково обмежено.

Про це повідомляє Департамент комунікації Національної поліції України.

"Сьогодні, 4 серпня, з нагоди відзначення другої річниці з Дня створення Національної поліції України проходитимуть заходи за участю вищого керівництва держави, керівництва МВС України та Національної поліції України. У цьому зв'язку з 15 до 18 години рух транспорту на центральних вулицях столиці буде частково обмежено", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що з 15:00 до 18:00 буде тимчасово обмежено рух транспорту по вул. Володимирській (на відрізку дороги від вул. Ірининської до вул. Великої Житомирської), пров. Рильському та вул. Софіївській (відрізок від пров. Михайлівського до вул. Володимирської).

Читайте також: Нацполіції два роки: у відомстві розповіли, як святкуватимуть

Крім того, діятиме тимчасове обмеження руху на вул. Алли Тарасової, Володимирському проїзді та вул. Малій Житомирській у частині від пров. Михайлівського до Володимирського проїзду.

Поліція звертається до учасників дорожнього руху з проханням із розумінням поставитися до тимчасових незручностей, завчасно спланувати маршрути руху та дотримуватись Правил дорожнього руху.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-