Нацполіції два роки: у відомстві розповіли, як святкуватимуть

Нацполіції два роки: у відомстві розповіли, як святкуватимуть

Укрінформ
У зв’язку з проведенням заходів із масовою участю громадян понад 500 столичних правоохоронців та військовослужбовців Національної гвардії України забезпечуватимуть публічну безпеку та порядок у Києві.

Про це йдеться у повідомленні Нацполіції.

"Посилені наряди поліції нестимуть службу не лише у місцях проведення заходів, а й на прилеглих до них територіях, станціях київського метрополітену, зупинках громадського транспорту тощо", - йдеться у повідомленні.

Керівництво столичної поліції закликає громадян поводитися цивілізовано, толерантно ставитися одне до одного, не порушувати громадський порядок та сприяти працівникам поліції у виконанні їх функції щодо забезпечення публічної безпеки та порядку.

Читайте також: Порошенко і Гройсман привітали поліцейських з професійним святом

Сьогодні відбудуться урочисті заходи з нагоди другої річниці створення Національної поліції України. Участь візьме вище керівництво держави, МВС та Національної поліції України. Відбудеться урочисте вручення штандарту Національної поліції. У рамках соціального проекту "Здійснити мрію" 4-річному хлопчику, який наразі проходить складне лікування, буде вручений особистий жетон з написом. Також демонструватиметься фотовиставка "До і після", на Софійській площі розмістять намети, де всі охочі служити в поліції зможуть заповнити анкети, виступатимуть музиканти поліцейського оркестру та зведеного колективу барабанщиць з Києва, Маріуполя та Харкова.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-