Вибух у багатоповерхівці в Києві: в будинку відновили енерго- та водопостачання

Вибух у багатоповерхівці в Києві: в будинку відновили енерго- та водопостачання

Укрінформ
У всіх під'їздах будинку на Бурмистенка, 12 у Голосіївському районі Києва, окрім пошкодженого вибухом, відновлено постачання води, електрики та газу. 

Про це заявив мер Києва Віталій Кличко, повідомляє прес-служба очільника столиці.

За його словами, після того, як завершиться перевірка технічного стану будинку, експерти зможуть дати висновок щодо способів відновлення пошкодженого під'їзду. 

"Вже відновлено водо-, електро- та газопостачання в інших під'їздах будинку. Ми робимо все для того, аби мешканці не відчували незручностей, адже вони і так пройшли через велике випробування. Все, що залежить від міста, - ми виконаємо. Якщо буде ухвалено рішення про реконструкцію - будинок реконструюють, якщо ж ні - ми вирішуватимемо питання з переселенням мешканців у нове житло. І ми постійно будемо інформувати киян щодо вирішення цієї надзвичайної ситуації", - наголосив Кличко.

Він зазначив, що на Бурмистенка, 12 у Голосіївському районі працює цілодобовий штаб, і з мешканцями ведеться робота.

Як повідомляв Укрінформ, 26 липня в Києві стався вибух у житловому будинку в Голосіївському районі. Загинула жінка, у квартирі якої і пролунав вибух. 36 мешканців будинку тимчасово відселено в готель-гуртожиток.

Поліція розпочала кримінальне провадження за фактом вибуху у багатоповерхівці в Голосіївському районі м. Києва по вулиці Бурмистенка, 12 за порушення правил пожежної безпеки.

Читайте також: Київгаз: вибух у Голосієвому спричинив балон, вибухівка чи спроба суїциду

У ПАТ "Київгаз" заявили, що вибух у будинку на вулиці Бурмистенка, 12, в Голосіївському районі міг спричинити сторонній газовий балон чи вибухівка, або спроби мешканки вчинити самогубство.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-