У Києві продовжують розбирати завали після вибуху у багатоповерхівці

У Києві продовжують розбирати завали після вибуху у багатоповерхівці

Укрінформ
На четвер, 27 липня, заплановано продовження робіт з розбирання завалів будинку у Голосіївському районі столиці, де напередодні стався вибух невідомого походження.

Про це повідомляє ДСНС.

«27 липня заплановано продовження робіт по розбору завалів, засідання комісії ТЕБ та НС м. Києва щодо визначення придатності будинку та аварійного під'їзду для подальшого проживання. Причина вибуху встановлюється», - йдеться у повідомленні.

До ліквідації наслідків вибуху залучалось 125 чол. особового складу та 31 од. техніки, у тому числі від ДСНС - 84 чол. особового складу та 17 од. техніки.

Читайте також: Від вибуху у Києві значних руйнувань зазнали вісім квартир - ДСНС

Як повідомляв Укрінформ, 26 липня о 15 год. 52 хв. у Голосіївському районі по вул. Бурмістенка, 12 у квартирі на першому поверсі дев'ятиповерхового житлового будинку стався вибух невідомого походження, внаслідок чого загинула одна людина загинула, ще одна - постраждала. Через вибух сталося падіння плити перекриття між 1 та 2 поверхом квартири. Мешканців аварійного під'їзду тимчасово відселено до гуртожитку Університету ім. Т.Г. Шевченка та родичів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-