У Києві через

У Києві через "щасливу сімку" очікується весільний бум

Укрінформ
Цього року в день «щасливої сімки» - 7.07.2017 - у Києві одружиться у 5 разів більше пар, ніж зазвичай. Зазначається, що весільний бум очікують у найближчу п'ятницю у Києві - ажіотаж серед охочих одружитися викликала дата - «щаслива сімка» - 7.07.2017.

Про це інформує Головне територіальне управління юстиції у місті Київ. 

«У Центральному ВДРАЦСі у цей день розпишуться близько 100 пар. Розписувати по 12 пар на годину - нетрадиційна статистика у будній день для ЗАГСів. Зазвичай по п'ятницях у головний відділ реєстрації столиці приходять по одруження 10-20 пар на день», - сказано в повідомленні.

Окрім того, у Деснянському, Дніпровському та Печерському районі також очікують по півсотні пар, а у звичайний період у цих відділах зазвичай одружуються по 5-8 пар на день.

Читайте також: Столичний суд розглядає позов проти перейменування проспекту Ватутіна

"Хочу звернути увагу на те, що ми запустили сервіс "Он-лайн будинок юстиції", який дозволяє подавати заяву та документи до відділів реєстрації актів цивільного стану не виходячи з дому за допомогою інтернету. Що стосується ажіотажу навколо дати з трьома сімками - якщо люди вірять, що вона їм більше пасує для створення родини, радо розповідають своїм родичам легенди про те, що ці дні є щасливими та принесуть любов новим родинам, варто їх у цій певності підтримувати. В управлінні юстиції Києва завжди раді новим сім'ям. Кохайтеся, і не хвилюйтесь про подачу документів", - зазначив начальник Головного управління юстиції у м. Києві Станіслав Куценко.

В управлінні юстиції Києва повідомляють, що молодята приїжджають до київських ВДРАЦСів з різних регіонів України. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-