На київському вокзалі пограбували військових кур'єрів - злодії захопили зброю

На київському вокзалі пограбували військових кур'єрів - злодії захопили зброю

Фото
Укрінформ
У Києві на центральному вокзалі грабіжники напали на трьох працівників фельд'єгерської служби.

Про це повідомляє прес-служба поліції Києва.

"Київські поліцейські розшукують нападників", - написала в Фейсбуці прес-секретар столичної поліції Оксана Блищик.

Інцидент стався на платформі центрального залізничного вокзалу. Зловмисники відібрали документацію та дві одиниці табельної зброї. У місті введено оперативний план "Сирена".

"Зловмисники відібрали у чоловіків кілька сумок із кореспонденцією і два пістолети Макарова. Після скоєного правопорушники втекли з місця події на автомобілі. За вказаною адресою негайно виїхали слідчо-оперативні групи Солом'янського та Головного управлінь поліції. Зі слів потерпілих, нападники були одягнені у чорний одяг і мали при собі зброю. Зловмисники нанесли працівникам фельд'єгерської служби тілесні ушкодження, після чого одного із них госпіталізували", - йдеться в повідомленні.

Поліцейські оглянули місце події, опитали свідків та очевидців, а відтак встановлюють усі обставини події. Тривають оперативно-розшукові заходи щодо затримання підозрюваних.

Подія належним чином зареєстрована у Журналі єдиного обліку заяв та повідомлень про скоєні правопорушення Солом'янського управління поліції.

Слідчим відділом Солом'янського управління поліції розпочато кримінальні провадження за ч. 2 ст. 187 (Розбій) та ч. 2 ст. 262 (Викрадення, привласнення, вимагання вогнепальної зброї, бойових припасів, вибухових речовин чи радіоактивних матеріалів або заволодіння ними шляхом шахрайства або зловживанням службовим становищем) Кримінального кодексу України. Зловмисникам загрожує до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-