Київрада додала грошей на Євробачення та дороги

Київрада додала грошей на Євробачення та дороги

Укрінформ
Київська міська рада додатково виділила понад 1,2 мільярда гривень на ремонт доріг та майже 25 мільйонів гртвень на “Євробачення-2017”. 

Про це повідомляє прес-служба Київради.

"У рамках коригування, передбачено виділення додаткових коштів на проведення пісенного конкурсу «Євробачення-2017». Загалом йдеться майже про 25 млн грн. Зокрема, місто планує направити більше 19 мільйонів гривень на систему відеоспостереження в місцях розташування локацій пісенного конкурсу", - йдеться у повідомленні. 

Київрада також заклала 5 мільйонів гривень на придбання урн для забезпечення належного рівня благоустрою міста під час проведення “Євробачення”. "Ще півмільйона гривень – для залучення волонтерів. 125 тисяч гривень піде на благоустрій території Національного історико-культурного музею “Київська фортеця”. Це одна з розважальних зон пісенного конкурсу”, - зазначив голова бюджетної комісії Київради Андрій Странніков.

Передбачили депутати 81 млн грн комунальному підприємству “Київпастранс” для розрахунків за електроенергію. А також – 204 млн грн районним підприємствам з обслуговування житлового фонду, в зв’язку із підвищенням мінімальної заробітної плати, тарифів на електроенергію і вивезення сміття, на послуги з утримання будинків і прибудинкових територій. Оскільки все це не враховано у нинішньому тарифі.

У рамках коригування головного кошторису столиці депутати підтримали виділення коштів на покращення інфраструктури. Зокрема, закладено додаткових 809 мільйонів гривень для здійснення заходів з розвитку автомобільних доріг загального користування та дорожньої інфраструктури. Ще 430 мільйонів – на проведення капітального ремонту вулиць, доріг та квартальних проїздів.

За рахунок субвенції з державного бюджету столиця готова виділити додаткові кошти і на покращення житлових умов для сімей загиблих військовослужбовців та людей з інвалідністю.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-