Перевірки доріг Києва: поліція відправила до КМДА 55 приписів

Перевірки доріг Києва: поліція відправила до КМДА 55 приписів

Фото
Укрінформ
Столичні правоохоронці обстежили вулично-дорожню мережу Києва та виписали 11 адміністративних протоколів на посадовців підприємств та відправили 23 інформаційні листи та 55 приписів керівництву Київської міськдержадміністрації. 

Про це повідомило Головне управління Нацполіції Києва. 

"Правоохоронці склали 11 протоколів про адміністративні правопорушення на посадових осіб дорожньо-комунальних та інших організацій через порушення стандартів забезпечення безпеки дорожнього руху", - йдеться у повідомленні. 

Так, в період з 2 по 13 березня з метою приведення вулично-дорожньої мережі в придатний стан працівниками відділу організації дорожнього руху управління превентивної діяльності Головного управління Національної поліції у місті Києві спільно з представниками дорожніх, комунальних, залізничних організацій здійснили позапланове обстеження столичних доріг.

Правоохоронці перевірили 418 км вулиць та доріг, на яких виявлено найбільш уражені ділянки дорожнього покриття.

Крім того, з метою покращення стану доріг працівники поліції відправили 23 інформаційні листи та 55 вимог (приписів) керівництву Київської міської державної адміністрації та іншим посадовим особам міських підприємств та організацій. 

Також поліцейські ініціювали проведення з 13 по 23 березня 2017 року весняний комісійний огляд вулично-дорожньої мережі столиці та складання відповідних актів обстеження.

Фото: Національна поліція

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-