У Києві цьогоріч планують відкрити 10 нових дитсадків

У Києві цьогоріч планують відкрити 10 нових дитсадків

Укрінформ
В Києві цьогоріч відкриють 10 нових дошкільних навчальних закладів та створять понад 2,5 тисячі додаткових місць у діючих дитячих садках.

Про це заявила в четвер на прес-конференції в Укрінформі заступник голови Київської міської державної адміністрації Ганна Старостенко, повідомляє кореспондент Укрінформу. 

"У нас плани амбіційні на 2017 рік. На сьогодні ми плануємо збільшити кількість дошкільних навчальних закладів в місті Києві протягом року на 10. Плюс ще створити додатково більше 2,5 тисячі місць за рахунок відновлення груп у тих садочках, які вже існують", - сказала Старостенко.

Вона висловила сподівання, що черга в дитячі садочки, яка наразі нараховує понад 10 тисяч дітей, скоротиться за рахунок нової системи електронного запису. 

 "Ми сподіваємося, що черга зменшиться", - зауважила Старостенко.

За словами заступника голови КМДА, у 2014 році в черзі було 14 тисяч дітей. в тому числі, за рахунок внутрішньо переміщених осіб.

Як повідомлялося, в Укрінформі презентували нову автоматизовану систему зарахування дітей в дошкільні навчальні заклади. В системі вже зареєстровано понад дев'ять тисяч дітей.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-