У школах, дитсадках і лікарнях Києва встановлять системи обліку теплоенергії

У школах, дитсадках і лікарнях Києва встановлять системи обліку теплоенергії

Укрінформ
Бюджетні заклади та об'єкти комунальної власності оснастять системами обліку теплової енергії і гарячого водопостачання, де вони не встановлені або перебувають у несправному стані.

Відповідне розпорядження підписав Київський міський голова Віталій Кличко, повідомив його заступник Петро Пантелеєв.

"Фахівці КП ГВП (КП «Група впровадження проекту з енергозбереження в адміністративних і громадських будівлях м. Києва». - Ред.) постійно здійснюють контроль споживання в школах, дитячих садках та інших закладах. Наша мета - зробити так, аби забезпечити комфортну температуру в приміщеннях закладів, а шляхом проведення заходів із енергозбереження мінімізувати теплові втрати", - цитує Пантелеєва прес-служба міської влади.

За його словами, торік у столиці проведено комплексну термомодернізацію в шести навчальних установах. "Цього року ми виконаємо ще й встановлення або заміну несправних теплолічильників», - пояснив заступник міського голови.

За його словами, загалом такі роботи заплановано виконати на 38 об'єктах. Адреси були визначені в результаті моніторингу за рівнем споживанням теплової енергії закладами бюджетної сфери. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-