На вулиці Києва вивели 6,5 тисячі правоохоронців

На вулиці Києва вивели 6,5 тисячі правоохоронців

Укрінформ
До охорони правопорядку у Києві сьогодні, як і вчора, залучено близько 6500 правоохоронців, з яких 3000 - службовці Нацгвардії, решта - працівники структурних підрозділів Нацполіції.

Про це розповіла у понеділок в ефірі телеканалу "112 Україна" речник Нацполіції Києва Оксана Блищик, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Сьогодні, як і вчора, до охорони правопорядку заступить близько 6500 правоохоронців, з яких 3 000 - службовці Нацгвардії, решта - працівники структурних підрозділів Нацполіції Києва та залучені сили з інших регіонів. Поліція нестиме службу в основному в центральній частині міста, інші райони патрулюватимуться в звичайному режимі", - сказала Блищик.

Вона нагадала, що 18 лютого, перший день вшанування пам'яті Героїв Небесної Сотні, пройшов спокійно, жодних порушень правопорядку не зафіксовано. Вчора поліція, за її словами, також до останнього не реагувала на будь-які провокації і давала можливість всім висловити свою громадянську позицію. Але попри це сутички все-таки відбулися.

У зв'язку з цим Нацполіція просить організаторів і учасників пам'ятних заходів не піддаватися на будь-які провокації і з шаною пом'янути загиблих на Майдані.

"Ми звертаємося до організаторів і до учасників акцій - не піддаватися на провокативні дії тих чи інших осіб. Це дні скорботи. Тому треба схилити голови і пом'янути тих, хто віддав своє життя за державу, і не допустити ні картинки для наших ворогів, ні будь-яких непорозумінь між собою. Ми повинні продемонструвати, що ми єдиний народ і в нас одна мета. Поліція виходить на вулицю не для того, щоб протидіяти, а для того, щоб кожен міг безпечно прийти і вшанувати Героїв Небесної Сотні або ж висловити свою громадянську позицію", - наголосила речник Нацполіції Києва.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-