У центрі Києва встановлені рамки з металошукачами

У центрі Києва встановлені рамки з металошукачами

Фото
Укрінформ
Обстановка в центрі Києва, де сьогодні мають продовжитися заходи із вшанування пам’яті загиблих Героїв Небесної Сотні, станом на 9-ту годину спокійна.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, серед присутніх на Майдані здебільшого правоохоронці, людей у цивільному — одиниці.

Усі виходи з метро на станціях “Хрещатик” та “Майдан Незалежності” відкриті, та у підземних переходах чергують групи поліцейських.

На підходах до Хрещатика з боку вулиць Богдана Хмельницького, Прорізної й Грушевського встановлено рамки з металошукачами, поблизу чергують поліцейські.

Крім того, обабіч центральної вулиці столиці та Майдану й поблизу Жовтневого палацу чергують автомобілі «Швидкої допомоги», пожежні машини та стоять автобуси з правоохоронцями.

Біля стели навпроти Головпоштамту змонтовано фотовиставку з портретами військових - учасників АТО, а також мультимедійні екрани, на яких час від часу змінюються портрети загиблих Героїв Небесної Сотні. Тут же на узбіччі Хрещатика з лампадок викладено надпис “Героям Слава”.

На Майдані також звучить пісня “Пливе кача”.

Фото: Вікторія Козак.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-