Київ готує низку культурно-мистецьких заходів до Євробачення

Київ готує низку культурно-мистецьких заходів до Євробачення

Укрінформ
Під час проведення Євробачення в Києві буде проведено низку масштабних мистецьких подій, зокрема, міжнародний арт-фестиваль Face of Art і тиждень сучасного мистецтва Kyiv Art Week із залученням українських та іноземних митців.

Про це розповіла заступник голови Київської міської державної адміністрації Ганна Старостенко, повідомляє прес-служба міської влади.

"Наразі столиця активно готується до проведення пісенного конкурсу - завдяки співпраці зі стокгольмською мерією ми склали чіткий і зрозумілий план підготовки, а також виділили на його реалізацію 200 мільйонів гривень", - зазначила Старостенко.

За її словами, щоб привернути до Києва та України в цілому більше уваги під час Євробачення  проходитимуть масштабні культурні події. Серед них – міжнародний арт-фестиваль Face of Art і тиждень сучасного мистецтва Kyiv Art Week із залученням іноземних митців.

Також у цей час у столиці відбудуться концерти Київського національного академічного театру оперети «Європейський калейдоскоп» і святкові вистави в театрах міста. На Троїцькій, Софійській, Контрактовій і Поштовій площах будуть облаштовані розважальні зони.

"Ми усвідомлюємо важливість якісної підготовки волонтерів для допомоги відвідувачам "Євробачення", тому в квітні для них будуть проведені спеціальні тренінги. Також для зручності туристів у центральних районах буде встановлено сенсорні інформаційні центри. Окрім того, велику увагу ми надаємо саме розвиткові туристичної інфраструктури, створюючи нові екскурсійні маршрути", – зазначила Старостенко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-