У Києві затримали трьох молодиків, які катували пенсіонера

У Києві затримали трьох молодиків, які катували пенсіонера

Укрінформ
У Голосіївському районі Києва поліція затримала трьох молодиків, які жорстоко побили пенсіонера, вимагаючи віддати їм заощадження.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

«Злочинці ввірвались у будинок 68-річного киянина близько 3.00 години ночі та, погрожуючи ножем і предметом, схожим на пістолет, вимагали гроші. Чоловік не видав схованки навіть після завдання йому тілесних ушкоджень», - розповів т.в.о. начальника Голосіївського управління поліції Анатолій Кожухар.

Зловмисників наполохав син потерпілого, який прибіг на крик батька. Бандити втекли.

Син потерпілого, викликавши лікарів для батька, вирішив наздогнати зловмисників. На автозаправці він затримав одного з утікачів та передав його у руки поліції. Затриманий, 30-річний уродженець Донецької області, зізнався у нападі.

Через тиждень працівники карного розшуку затримали ще одного злодія - 39-річного чернігівчанина, якого раніше доставляли за зберігання наркотиків. Встановлено й особу третього учасника злочинної групи, його розшукують.

Як зізнались зловмисники, про те, що пенсіонер нібито тримає вдома великі гроші, вони дізналися від знайомого.

Відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.187 (розбій) Кримінального кодексу України. Санкція передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком від 7 до 12 років із конфіскацією майна.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-