У київській квартирі виявили арсенал зброї і наркотики

У київській квартирі виявили арсенал зброї і наркотики

Фото
Укрінформ
На столичній Оболоні поліцейські вилучили дві гранати із запалами, предмет схожий на пістолет, чотири магазини від зброї та п'ять патронів. Також у мешканців оселі оперативники виявили наркотичні речовини.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

«За даною адресою проживає раніше судимий чоловік, який перебуває під адміністративним наглядом дільничного офіцера Оболонського управління поліції. Він не з'явився у зазначений час для відмітки, чим викликав підозру. Дільничний офіцер разом із напарником прийшли до квартири правопорушника, але чоловік уперто намагався не допустити, щоб правоохоронці потрапили всередину помешкання. Така поведінка мала своє пояснення: під час поверхневого огляду квартири поліцейські виявили дві гранати "РГД-5" із запалами, пістолет марки «Dreyse» із двома магазинами, два магазини від автомата Калашникова та п'ять набоїв калібром 7,62 мм», - йдеться у повідомленні.

Окрім цього, правоохоронці перевірили ще двох мешканців цієї квартири та виявили у них наркотичні речовини рослинного та хімічного походження.

Всі вилучені предмети та речовини направлені на відповідні експертні дослідження.

За даним фактом слідчим відділом розпочато кримінальні провадження за ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) та ч.1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання наркотичних засобів) Кримінального кодексу України.

З якою метою власник квартири зберігав зброю та боєприпаси, з'ясує слідство.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-