У Кличка просять Раду узаконити паркування і е-квиток

У Кличка просять Раду узаконити паркування і е-квиток

Укрінформ
Для Києва вкрай важливе ухвалення Верховною Радою законів про паркування та електронний квиток.

На цьому наголосив заступник голови КМДА Ілля Сагайдак на засіданні Бюджетного комітету Верховної Ради, повідомляє прес-служба КМДА.

"Київ потребує цих законів задля впорядкування паркувального простору, зменшення корупційних ризиків. А щодо електронного квитка, то це дасть можливість містам самим приймати рішення про надання пільг і умов перевезень, а також виведе транспортні послуги «з тіні». Тому ми просимо народних обранців підтримати дані проекти рішення, адже вони підуть на користь не тільки столиці, а й усім мегаполісам країни", - зазначив Сагайдак.

Він також презентував членам бюджетного комітету пріоритетні проекти розвитку столичної транспортної інфраструктури. За його словами, головним завданням є добудова Подільсько-Воскресенського мосту, який збільшить загальну пропускну спроможність мостових переходів через Дніпро та розвантажить вулично-дорожню мережу адміністративно-ділового ядра столиці. Також у пріоритеті проекти з розвитку наземного громадського транспорту - це і оновлення рухомого складу та закупівля нового, нові маршрути за рекомендаціями Світового банку, впровадження систем швидкісних коридорів, Tram-Train і популяризація рейкового транспорту в цілому.

"Реалізація таких проектів створить належні умови для громади та дозволить їм комфортно та швидко пересуватись містом", - зауважив Сагайдак.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-