Власники знесених МАФів у Києві погрожують акцією протесту

Власники знесених МАФів у Києві погрожують акцією протесту

Укрінформ
Власники демонтованих біля станції метро "Політехнічний інститут" кіосків планують провести безстрокову акцію протесту.

Про це заявила заступник голови ГО "Спілка підприємців "Жовтнева" Алла Ярославська на прес-конференції у п'ятницю, повідомляє Укрінформ.

«Акція... розпочинається о 10:00 в понеділок, 12 грудня, біля метро «Політехнічний інститут», - сказала Ярославська.

Вона наголосила, що у такий спосіб члени спілки хочуть висловити протест проти незаконного, на їхню думку, знесення МАФів.

За словами члена цієї організації Миколи Ярмакова, оскільки Департамент міського благоустрою і Солом'янське ШЕУ заперечують причетність до демонтажу МАФів у ніч проти 4 грудня у провулку Політехнічному, 2-4, його можна кваліфікувати як спробу рейдерського захоплення торговельного майданчика з метою переділу сфери підприємницької діяльності.

Водночас присутня на прес-конференції голова Державної регуляторної служби України Ксенія Ляпіна заявила, що київській владі потрібно якнайшвидше вирішити питання щодо демонтажу МАФів у столиці, однак - виключно у межах закону.

Як повідомляв Укрінформ, в ніч проти неділі, 4 грудня, було зруйновано ряд кіосків поряд із метро «Політехнічний інститут». За словами очевидців, близько 3 години ночі прибули два бульдозери і сотня людей у балаклавах, які почали зносити магазини. За чиїм саме розпорядженням було проведено демонтаж, не відомо й досі.

Фото Цензор.НЕТ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-