Київ впорається з Євробаченням не гірше за інші міста - Кличко

Київ впорається з Євробаченням не гірше за інші міста - Кличко

Укрінформ
Євробачення у Києві пройде на високому європейському рівні, всупереч прогнозам скептиків і так званих друзів-сусідів. І місто буде готове до нього вчасно.

На цьому наголосив мер Києва Віталій Кличко, який сьогодні разом з міським оргкомітетом оглянув основну локацію "Євробачення-2017" - Міжнародний виставковий центр і прилеглу до нього територію.

"Було багато спекуляцій в ЗМІ, а також поширюваних так званими друзями, що Україна не готова і не зможе провести Євробачення, що вона не вкладеться в строки. Після останнього візиту, коли тут були найвищі представники Євробачення, вони залишилися задоволені. Строки виконання робіт і графік їх абсолютно задовольнив. Ті зобов'язання, які ми взяли, і напрям підготовки, і фінансування їх повністю влаштовують. Вони поїхали з позитивним настроєм. Ще раз хочу повторити тим, хто займається спекуляціями про те, що Київ не впорається, що у Києва треба забрати Євробачення і перенести в іншу країну або в якесь інше місто, - це абсолютно не відповідає дійсності. У нас хороші оцінки. Ми впораємося з цим завданням і зробимо це на високому європейському рівні. Нічим не гірше, ніж інші міста", - наголосив Віталій Кличко.

Він зауважив, що одне з основних завдань міста - привести в належний вигляд прилеглу до МВЦ територію, куди приходитимуть десятки тисяч киян і гостей міста. 

"Наше завдання - привести її в належний стан, розбити парки, сквери, зону відпочинку, щоб це виглядало насправді сучасно. Це питання не лише провести Євробачення на нормальному рівні, це також питання благоустрою нашого міста. Упевнений в тому, що ми з цим завданням впораємося і в травні будемо готові представляти Київ на високому рівні - і в проведенні конкурсу, і по благоустрою нашого міста. У перший тиждень травня ми будемо готові на 100 відсотків до проведення Євробачення", - сказав Кличко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-