В окупованому Криму в

В окупованому Криму в "рекрути" забрали 1,7 тисячі осіб

Укрінформ
В окупованому Криму під час весняного призову до російської армії призвали 1,7 тисячі кримчан.

Про це повідомляє "Крим.Реалії" з посиланням на військове відомство РФ.

"Військкомати анексованого Криму на понад 80% виконали план весняного призову до російської армії. Як повідомляє прес-служба Південного військового округу Міністерства оборони Росії, станом на 23 червня понад 1,7 тисячі кримчан прибули до частин Збройних сил для проходження військової служби", - йдеться у повідомленні.

Раніше повідомлялося, що у ході весняної призовної кампанії 2017 року в анексованому Криму на військову службу в Росію планують направити близько двох десятків жителів півострова.

У січні 2017 року у так званому уряді Криму заявили, що в результаті військових призовів 2015-2016 років на службу до російської армії направили понад 4 тисячі кримчан.

Управління Верховного комісара Організації Об'єднаних Націй з прав людини (УВКПЛ) вважає, що Кремль порушує міжнародні норми, залучаючи жителів анексованого Криму на військову службу до збройних сил Росії. Про це йдеться в опублікованій доповіді Моніторингової місії ООН з прав людини в Україні, присвяченій ситуації з правами людини в країні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-