Бойовики

Бойовики "ЛНР" випустили по Троїцькому 25 мін

Карта
Укрінформ
Бойовики минулої доби тричі обстріляли Троїцьке на Луганщині, випустивши по цьому населеному пункту майже 25 мін.

Про це заявив на брифінгу у неділю речник Міністерства оборони з питань АТО Андрій Лисенко, повідомляє Укрінформ.

"Минулої доби найбільш неспокійно було в Троїцькому, де окупанти протягом дня провели три обстріли, два з яких були мінометними. Під час них російсько-окупаційні війська випустили по позиціях українських військ майже 25 мін", - зазначив він. 

За його словами, з мінометів бойовики стріляли по Катеринівці, а на околицях Попасної, в Новотошківському та Кримському відкривали вогонь зі стрілецької зброї та гранатометів. Натомість у Станично-Луганському районі було спокійно.

На Донецькому напрямку епіцентром бойових дій була ділянка фронту Кам’янка – Авдіївка – позиція «Шахта Бутівка», де бойовики шість разів відкривали вогонь з кулеметів та гранатометів різних систем. Під час одного з обстрілів Кам’янки були застосовані міномети калібрів 82 та 120 мм. Гранатометний обстріл також відбувся у Верхньоторецькому, а по Невельському вели вогонь снайперські групи. В районі Світлодарської дуги вчора було спокійно, поінформував Лисенко.

Що стосується Маріупольського напрямку, то, за словами речника МОУ, бойові дії тут відбувалися між 18 годиною та північчю. За цей час бойовики провели по одному короткому мінометному обстрілу по Павлополю та Широкиному. Крім того, по позиціях українських військ поблизу цих населених пунктів іще п’ять разів відкривався вогонь з легкого озброєння. На інших ділянках фронту було спокійно, зауважив Лисенко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-