Кримчанина із

Кримчанина із "наколотим" паспортом затримали при в'їзді в Україну

Укрінформ
Українські прикордонники затримали на адмінмежі з Кримом жителя Сімферополя із явно підробленими паспортом громадянина України та свідоцтвом про реєстрацію авто.

Інцидент стався увечері вівторка, повідомив кореспондентові Укрінформу помічник начальника Херсонського прикордонного загону - начальник прес-служби Іван Шевцов.

"Вчора ввечері на контрольному пункті в'їзду-виїзду "Каланчак", що на адмінмежі з тимчасово анексованим Росією Кримом, прикордонники Херсонського прикордонного загону затримали жителя міста Сімферополь 1983 р.н., який на автомобілі BMW направлявся з Криму на материкову Україну. Даний громадянин при проходженні прикордонного контролю дуже нервував, і саме цим спершу звернув на себе увагу наших прикордонників. І як з'ясувалося, нервував невипадково: паспорт даного громадянина та свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу, які він надав, виявилися підробленими, причому його паспорт громадянина України мав явні підробки, які при проходженні паспортного контролю неможливо було не помітити, образно кажучи, навіть неозброєним оком. Але незважаючи на це, російські прикордонники в Криму на своєму пункті пропуску випустили його з таким документом з Криму", - розповів Шевцов.

За його словами, у наданому жителем Сімферополя паспорті громадянина України кілька печаток були виконані кустарним способом. Сам паспорт розшивався і заново зшивався вже з іншими, новими, сторінками. Серія і номер паспорту на нових сторінках були проставлені за допомогою звичайної голки.

Як повідомив Шевцов, даний громадянин мав при собі також і два свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу на автомобіль BMW. Одне із свідоцтв виявилося знятим із реєстрації, а інше, як з'ясували українські прикордонники, було підробленим.

Про даний факт прикордонники поінформували Каланчацький відділ Національної поліції та направили повідомлення про можливий факт кримінального правопорушення за статтею 358 КК України "Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, їх збут, використання підроблених документів". Затриманого громадянина передано поліцейським для проведення подальшого розслідування.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-