Третім

Третім "кримським диверсантом" виявився колишній капітан корабля розвідки

Укрінформ
Третім заарештованим у Криму "українським диверсантом" виявився капітан 2 рангу запасу Володимир Дудка.

Про це повідомляє КримSOS

"Третім заарештованим 9 листопада в Криму "диверсантом" виявився член Всеукраїнської громадської організації "Об'єднання ветеранів розвідки України", капітан 2 рангу запасу Володимир Дудка", - повідомили в прес-службі КримSOS, зазначивши, що в четвер в опублікованому списку затриманих фігурувало прізвище Дудко. Однак журналісти, шукаючи профілі затриманих у соцмережах, дійшли висновку, що прізвище Дудки було подано з помилкою.

"Його син після спроби зв'язатися з ним заблокував повідомлення. Більше того, син затриманого не вийшов учора на роботу і цілий день не брав слухавку. Про це повідомив його працедавець. Друзі сина Дудки також розповіли, що він вже другий день підряд "не виходить на контакт", - повідомили в громадській організації.

Арешт севастопольця підтвердили і його родичі. 

За інформацією з відкритих джерел, Володимир Дудка був капітаном корабля радіоелектронної розвідки "Юпітер" в 1997-2001 роках, а в 2013-му став членом регіональної громадської приймальні міністра оборони України Павла Лебедєва в Севастополі.

Як повідомляв Укрінформ, у четвер ФСБ РФ заявило про затримання членів "диверсійної групи". В опублікованому російськими ЗМІ списку "українських диверсантів" значилися Бессарабов Олексій Євгенович, Штибліков Дмитро Анатолійович, Дудко Володимир Михайлович.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-