Турчинов висміяв

Турчинов висміяв "беззаперечні докази" ФСБ щодо "кримських диверсантів"

Укрінформ
Провокаційні заяви спецслужб Російської Федерації про затримання нових українських диверсантів на території тимчасово окупованого Криму суперечать здоровому глузду.  

На цьому наголосив секретар РНБО Олександр Турчинов у своєму блозі, розміщеному на його сайті

"Цинізм нових провокацій спецслужб РФ почав межувати з дебілізмом. Вчора всі російські ЗМІ розповсюдили заяву ФСБ, яка продовжує розпочату влітку безглузду маячню щодо загрози тотального знищення російської окупаційної інфраструктури в Криму українськими диверсантами", - написав Турчинов.

За його словами, цього разу ФСБ РФ ретельно підготувала "доказову базу", врахувавши помилки літньої провокації, "коли доказом причетності роботяги з Енергодара до українських спецслужб було лише його побите обличчя". 

"Беззаперечним доказом", що захоплені цивільні люди є українськими диверсантами, а не агентами ЦРУ, Моссаду чи МІ-6, були синьо-жовтий прапор та тризуб, без яких, напевно, українські диверсанти ніколи не ходять у тил ворога, а також візитівка популярного в російських ЗМІ "Правого сектору". Очевидно, за задумом потужних аналітиків ФСБ, всім одразу має стати зрозумілим, що українські диверсанти прихопили з собою державні символи для самоідентифікації, а візитівки як надійні перепустки на засекречені військові бази, які вони збирались вщент знищити", - підкреслив секретар РНБО. 

Він зазначив, що співробітники ФСБ подбали і про доказ причетності «українських диверсантів» саме до військової розвідки.

"Так, за версією російських неадекватів, ці хлопці притягли з собою до Севастополя разом з величезним тоннажем вибухівки та арсеналом різнокаліберної зброї ще і пам'ятну тарілочку з символікою Міністерства оборони України. Тепер прочищений кондовою пропагандою ватний розум російського телеглядача надійно зафіксує, що офіцери ГУР МО завжди беруть в рейд разом зі зброєю і вибухівкою державні символи та сувенірну продукцію рідного міністерства. Так само, як опери СБУ ідуть на небезпечну справу, обов'язково прихопивши портрет Президента України з власноруч зробленим підписом", - іронізує Турчинов.

Підсумовуючи, він наголосив: "Можна і дали обговорювати безглузді та навіжені провокації російських спецслужб та неадекватні пропагандистські штампи, підпорядкованих їм ЗМІ, але треба чітко розуміти, що за цим стоять людські долі, захоплених та катованих заручників, а також інформаційне прикриття ескалації військової агресії проти нашої країни".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-