ФСБ заявляє про затримання

ФСБ заявляє про затримання "чергових українських диверсантів"

Оновлено
Укрінформ
Федеральна служба безпеки Росії заявляє про "затримання членів диверсійно-терористичної групи Головного управління розвідки Міністерства оборони України".

Про це повідомляється на сайті ФСБ РФ.

"Федеральною службою безпеки Російської Федерації 9 листопада 2016 року в місті Севастополі затримано членів диверсійно-терористичної групи Головного управління розвідки Міністерства оборони України, які планували здійснення диверсійних акцій на об'єктах військової інфраструктури і життєзабезпечення півострова Крим", - йдеться в повідомленні.

Також ФСБ повідомляє, що у затриманих вилучено вибухові пристрої великої потужності, зброю і боєприпаси, засоби спеціального зв'язку, а також карти-схеми об'єктів "передбачуваних диверсій".

Нині вирішується питання про обрання затриманим запобіжних  заходів. Слідчі дії тривають.

Як повідомлялося, 10 серпня ФСБ Росії опублікувала офіційну заяву, в якій стверджує, що в окупованому Росією Криму запобігла ряду "терористичних актів", нібито підготовлених Головним управлінням розвідки Міністерства оборони України. У Генштабі України цю заяву назвали провокацією. Водночас російські силовики затримали декілька громадян України, щоб звинуватити їх у підготовці "терактів" на території окупованого Криму. Зокрема, Євгенія Панова і Андрія Захтея. Після цього вони надовго зникли з поля зору правозахисників.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-