ЦВК Росії назвав «депутатів Держдуми» від окупованого Криму

ЦВК Росії назвав «депутатів Держдуми» від окупованого Криму

Укрінформ
Стали відомі «депутати Держдуми від Криму», серед яких і "прокурор" Поклонська. Сергій Аксьонов від мандата відмовився.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

Ватажок окупаційної адміністрації Криму Сергій Аксьонов відмовився від свого мандата в ГД по загальнофедеральних списку, сказавши, що «має намір зосередитися на вирішенні проблем півострова на посаді глави виконавчої влади». За списком «Єдиної Росії», який очолював Аксьонов, «депутатами Держдуми від Криму» стануть «віце-прем'єри Криму» Михайло Шеремет та Руслан Бальбек, «прокурор Криму» Наталія Поклонська.

Ще чотири «депутата ГД» "обрані" по одномандатних округах. Всі вони також представляють партію «Єдина Росія». Від «Сімферопольського ВО № 19» пройшов Козенко Андрій Дмитрович, 1981 р. «віце-спікер» окупаційного «Держради Республіки Крим».

«Керченський ВО № 20» буде представляти Бахарєв Костянтин Михайлович, 1972 р. н., «перший віце-спікер» окупаційного «Держради Республіки Крим».

Від «Євпаторійського ВО № 21» затверджено Савченко Світлану Борисівну, 1965 р. н., голова «Комітету ГС РК з питань культури та охорони культурної спадщини».

«Севастопольський ВО № 219» представлений Бєліком Дмитром Анатолійовичем, 1969 р., заступник директора ТОВ "БІГ-КРИМ".

Як повідомляв Укрінформ, 18 вересня в Росії відбулися вибори депутатів Держдуми сьомого скликання. Голосування було організовано і у анексованому Криму, який світовим співтовариством визнається територією України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-