У Києві виникла штовханина через георгіївську стрічку

У Києві виникла штовханина через георгіївську стрічку

Укрінформ
На площі Арсенальній в Києві виникла штовханина через те, що громадянка намагалася пройти на площу Слави з георгіївською стрічкою.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, одна з учасниць акції «Никто не забыт, ничто не забыто» намагалася пройти в район парку Слави з георгіївською стрічкою, однак поліцейські її не пропустили.

У ході суперечки навколо зібралися люди і один з чоловіків, представник ОУН,  намагався силою зірвати з жінки георгіївську стрічку. У відповідь інший учасник акції «Никто не забыт, ничто не забыто» вдарив його в обличчя, однак їх швидко розняли поліцейські.

Наразі, на площі Арсенальній біля станції метро збираються учасники проросійської акції «Никто не забыт, ничто не забыто», вони планують пройти маршем до парку Слави об 11.00.

Водночас, на виході з площі встановлено металеві рамки з металошукачами, де прикріплено табличку із забороненими для проходу радянськими та комуністичними атрибутами.

Поруч з поліцейськими чергують представники ОУН, вони зокрема завадили пропуску чоловікові, на якому була кепка з червоною зіркою, а в руках портрети з нібито загиблими родичами під час Великої Вітчизняної війни.

Фото: УП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-