Біля метро

Біля метро "Арсенальна" - посилені наряди правоохоронців та металошукачі

Укрінформ
В Києві на площі Арсенальній безпрецедентні заходи безпеки у зв'язку з анонсованими акціями проросійських та праворадикальних сил.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, посилені наряди поліції чергують вже на виході з метро Арсенальна. 

Крім того, на площі Арсенальна виставлено посилені наряди поліції та Нацгвардії, вони вишикувалися шеренгою до самої площі перед підземним переходом, що веде на вулицю Івана Мазепи. 

Вихід на вулицю Івана Мазепи загороджено решітками, стоять металеві рамки з металошукачами, поліцейські не пропускають на вулицю Івана Мазепи цивільних, а лише громадян з пропусками, ветеранів та журналістів.

В районі площі Арсенальна сконцентровано велику кількість Нацгвардійців. Поліцейські на конях та курсанти військових закладів вишукані вздовж вулиці Івана Мазепи з українськми прапорами. Стоять телевізійні камери, зокрема телеканалу “Інтер” та “НТН”.

Як зазначає кореспондент, безпосередньо біля метро Арсенальна збираються поодинокі громадяни, можливо це учасники проросійської акції “Никто не забыт, ничто не забыто”, однак вони без лозунгів та будь-яких атрибутів. 

Як повідомлялося, 9 травня свої акції планували проросійські сили, які ініціювали марш “Никто не забыт, ничто не забыто” як альтернативу “безсмертного полку”. В цей же час на противагу їм на акцію мали вийти ОУНівці з акцією “смертний полк”.

Фото: УП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-