У Києві відсьогодні відключають гарячу воду

У Києві відсьогодні відключають гарячу воду

Укрінформ
ПАТ "Київенерго" 18-19 квітня розпочинає гідровипробування тепломереж у Святошинському, Голосіївському та Солом’янському районах Києва та продовжує в Подільському та Оболонському.

Про це Укрінформу повідомили в прес-службі компанії.

"Готуючись до наступного опалювального сезону, ПАТ "Київенерго", за погодженням з міською владою, продовжує гідравлічні випробування столичних тепломереж, що знаходяться у зоні відповідальності компанії. З 18 квітня гідровипробування проводитимуться у Святошинському, Оболонському, Голосіївському, Подільському та Солом’янському районах столиці", - йдеться у повідомленні.

Так, з 18 по 27 квітня випробування тепломереж проводитимуться від станції теплопостачання «Біличі» та районних котелень «Теремки» та «Мінська». У цьому зв’язку, починаючи з 16:00 17 квітня розпочалося охолодження системи з наступним відключенням гарячого водопостачання для 233 житлових будинків, 9 лікувальних закладів, 12 дитсадків, 11 шкіл та 65 відомств у Святошинському районі; 80 житлових будинків, 2 лікувальних закладів, 6 дитсадків, 4 шкіл та 22 відомств в Оболонському районі; 5 житлових будинків та 4 відомств у Подільському районі; 29 житлових будинків, 3 дитсадків, 2 шкіл, 6 відомств у Голосіївському.

З 19 квітня по 2 травня випробування тепломереж проводитимуться від районної котельні «Микольська Борщагівка». Починаючи з 16:00 18 квітня розпочнеться охолодження системи з наступним відключенням гарячого водопостачання для 511 житлових будинків, 6 лікувальних закладів, 35 дитячих садків, 22 шкіл, 140 відомств у Святошинському районі; 4 житлових будинків та 4 відомств у Солом’янському районі. Компанія просить автомобілістів не паркувати автівки над люками теплових камер, що підвищує ймовірність пошкодження транспорту та унеможливлює оперативне відключення пошкоджених ділянок.

Гідравлічні випробування – це метод діагностики, що застосовується компанією щороку одразу після закінчення опалювального сезону і по серпень включно, щоб завчасно виявити та полагодити до початку наступного опалювального сезону пошкоджені та зношені ділянки тепломереж. Згідно з нормативами, випробування здійснюються за допомогою тепломережної води температурою до +40°С, що подається до мереж з підвищеним тиском. Через це технологічно неможливо випробувати тепломережу без відключення гарячої води. Графік проведення випробувань щороку погоджується з КМДА.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-