У центрі Києва в автомобілі поліція знайшла автомат

У центрі Києва в автомобілі поліція знайшла автомат

Укрінформ
Ситуація в центрі Києва спокійна, правопорушення у ході масових заходів наразі не зафіксовані.

Про це в ефірі телеканалу "112 Україна" повідомила спікер Нацполіції Києва Оксана Блищик.

"Поліція працює в посиленому режимі. Встановлені металошукачі. Учасники акції ставляться до цього з розумінням, оскільки є усвідомлення того, що це заради їхньої безпеки. Також чергують вибухотехніки, кінологи... Наразі порушення правопорядку не зафіксовані, все відбувається спокійно, поліція ретельно перевіряє осіб, які викликають певну підозру", - зазначила вона.

Блищик підкреслила, що завдяки таким попереджувальним діям в автомобілі, який прибув зі Львівської області, неподалік Софіївської площі виявили і вилучили автомат.

"Поліція працюватиме в посиленому режимі сьогодні до завершення останньої акції. Подібні заходи вживатимуться і впродовж наступних двох днів", - додала вона.

Як повідомляв Укрінформ, у Києві в суботу, 18 лютого, біля Софіївської площі правоохоронці виявили предмет, схожий на автомат, у багажнику автомобіля «Ауді».

Раніше в Національній поліції інформували, що в неділю, 19 лютого, для охорони безпеки громадян під час масових заходів у Києві залучено 6500 поліцейських та нацгвардійців.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-